13. 10. 2023.

EDIH CROBOHUB++ predstavljen na sajmu“Digitalna transformacija gospodarstva – DTG_4.0” u Varaždinu

Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER), koordinator projekta CROBOHUB++,sudjelovao je na prvom tehnološkom sajmu “Digitalna transformacija gospodarstva – DTG_4.0″ u Varaždinu, koji je organizirala Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Varaždin.

Sajam je osmišljen kao mjesto susreta proizvodnih tvrtki te tvrtki i institucija koje nude usluge i proizvode iz domene INDUSTRIJE 4.0 i okupio je sve ključne dionike procesa digitalne transformacije Sjeverozapadne Hrvatske. U okviru sajma održana je tribina pod nazivom “Industrija 4.0_Tehnološka revolucija – značaj, prilika i rizici” na kojoj je sudjelovao prof. dr. sc. Hrvoje Džapo (FER), kao predstavnik konzorcija EDIH CROBOHUB++. Sajam se privukao pažnju 24 izlagača i bio izvrsna prilika predstaviti usluge EDIH-a CROBOHUB++ i prednosti digitalizacije budućim korisnicima.

Detaljnije o prvom tehnološkom sajmu “Digitalna transformacija gospodarstva_DTG 4.0” pročitajte na poveznici: https://hgk.hr/odrzan-prvi-tehnoloski-sajam-digitalna-transformacija-gospodarstva-dtg-40-najava