FER kao nositelj projekta EDIH CROBOHUB++ provodi usluge digitalizacije i transformacije u suradnji sa šest stručnih partnera. Projektni konzorcij (ICENT, HGK, Algebra, HAMAG-BICRO, SRCE, InfoDom d.o.o.) donosi bogato iskustvo u radu s poduzetnicima, tehnološku ekspertizu u našem fokusu, iskustvo u znanstvenim istraživanjima i njihovoj primjeni u poslovnom svijetu te aktivnu ulogu u inovacijskom ekosustavu. Sve naše usluge su dostupne krajnjim korisnicima bez naknade.

Ako te zanima kako povećati konkurentnost i profitabilnost, pogledaj usluge koje nudi naš digitalno inovacijski centar:

Detaljni opis svih usluga, zajedno s informacijama o pružatelju usluge, uvjetima davanja usluge, načinu financiranja, prihvatljivoj kategoriji korisnika za svaku uslugu i sl. navedeni su u Katalogu i cjeniku usluga CROBOHUB++

Koristi od usluga koje će EDIH nuditi poduzećima i institucijama javne i državne uprave su postupno unapređenje digitalne zrelosti poduzeća i ustanova, izgradnja svijesti i spremnosti za investiranje u edukaciju radnika u poduzećima i ustanovama te spremnost za investiranje u tehnološko-razvojnu infrastrukturu.